10 noi cazuri de infecții cu noul coronavirus în Bistrița-Năsăud. Au fost înregistate și trei noi decese

163

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Bistrița-Năsăud au fost înregistrate 10 noi cazuri de COVID-19, bilanțul total al îmbolnăvirilor urcând la 1.110. De asemenea, încă trei pacienți infectați cu noul coronavirus au decedat. 

Potrivit informațiilor transmise de Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud, din numărul total al pacienților diagnosticați cu infecții cu noul coronavirus, 934 au fost declarați vindecați.

Totodată, de la debutul epidemiei și până acum, la nivel județean au fost înregistrate și 82 de decese ale unor pacienți confirmați cu COVID-19, ultimele trei survenind în ultimele 24 de ore – două bărbați de 52 și 64 de ani, fără comorbidități, și o femeie de 73 de ani.

În intervalul 25 – 26 august, în județ au fost efectuate 167 de teste COVID-19, 166 fiind prelucrate în Laboratorul de biologie moleculară RT-PCR din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

În ceea ce privește situația persoanelor aflate în izolare sau carantină pe teritoriul județului, la data de 26 august existau 40 de persoane în izolare și alte 348 în carantină.

La nivel național, situația este următoarea: