6 scandalagii au făcut circ la Năsăud , 6 bătăuși beți și-au dat în cap la Bistrița miercuri noaptea. Toți șase au fost reținuți joi de pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați instanței, cu propunere de arestare preventivă. Ce urmează?

660

Șase scandalagii au făcut circ și s-au bătut în miezul zilei de miercuri pe cea mai aglomerată arteră a orașului Năsăud. La câteva ore distanță, alți șase bistrițeni și-au cărat pumni, picioare și bâte în cap în zona blocurilor de lîngă Lamă, pe strada Năsăudului

Totul s-a întâmplat la miezul nopții, atunci când în spatele blocului cu opt etaje din apropierea lamei, a avut loc un alt episode violent în care au fost implicați șase tineri. Momentul altercației a fost surprins de locatarii din blocul respectiv care au filmat și l-au postat pe rețelele de socializare. De asemenea, tot ei au alertat și poliția.

„Au fost identificate toate cele șase persoanele implicate în altercație și au fost conduse la sediul poliției pentru declarații. În cursul zilei de joi vor fi dispuse măsurile legale. Se fac cercetări într-un dosar penal privind tulburarea liniștii publice”, precizează Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

MMA ,stil Bistrita.Nu e pe centru,nu exista.

Publicată de Bistrita trezeste-te pe Miercuri, 23 octombrie 2019

Potrivit  reprezentanților Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud, la fața locului au fost prezente trei autospeciale care au preluat tot atâtea persoane. Este vorba de un tânăr de 16 ani, cu plagă membru inferior și contuzii de membre, un tânăr de 21 de ani cu traumatism toracico abdominal și plăgi occipitale și parietale și un tânăr de 26 de ani, cu traumatism coloană vertebrală, plagă occipitală și parietală, plagă frontală și contuzii membru superior, scrie stiridebistrita.ro

„Tânărul de 19 ani a fost externat cu recomandare de tratament la domiciliu. Ceilalți doi au rămas internați la Compartimentul de Neurologie a SJU Bistrița. Sunt în stare stabilă și se află sub tratament și supraveghere medicală”, a spus Camelia Strungari, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

Astăzi, potrivit Crinei Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, toate persoanele implicate în scandalul de azi-noapte  au fost identificate și conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, în vederea clarificării situației. Pe parcursul zilei de astăzi, șase tineri cu vârste cuprinse între 17-26 de ani, din localitățile Cepari și Bistrița, au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați instanței, cu propunere de arestare preventivă.

 

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea odinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și amenințare, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

 

Sursa video: facebook/Bistrița trezește-te