A amenințat-o cu cuțitul că o violează însă i-a furat banii și telefonul

974

Este terifianta experiență prin care a trecut, ieri, o tânără de 18 ani din Șieu Măgheruș care se plimba pe o stradă din Bistrița. Autorul incidentului este un bărbat de 56 de ani din Livezile, care nu a ezitat să scoată un cuțit pentru a-și satisface poftele animalice. Finalmente, după ce amenințat că o violează, agresorul i-a furat tinere telefonul și banii.

”La data de 17 august, Poliția a fost sesizată de către o tânără, de 18 ani, din comuna Șieu-Măgheruș, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Bistrița, în fața unei societăți comerciale, ar fi fost acostată de un bărbat necunoscut, care i-ar fi cerut să întrețină relații sexuale, aceasta nefiind de acord. Ulterior, bărbatul ar fi amenințat-o cu un cuțit, i-ar fi sustras telefonul mobil și o sumă de bani. La scurt timp, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii bistrițeni au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 56 de ani din Livezile”, se arată într-un comunicat remis de IPJ BN.

Bărbatul a fost reținut în prima fază pentru 24 de ore, fiind cercetat ulterior sub control judiciar. Acesta este cercetat pentru furt în scop de folosință.