ACCIDENT FEROVIAR LA BECLEAN : Un TIR a fost lovit de tren în care se aflau mai mulți copii

455

Accidentul feroviar s-a produs cu puțin timp în urmă la trecerea de cale ferată a Drumului Județean 172 H, arteră care se întinde de-a lungul văii Meleșului. Este vorba de un tren în care se aflau un număr de 70 de persoane, majoritatea copii.  Șoferul TIR-ului care transporta material lemnos a fost evaluat medical și nu prezintă niciun fel de leziuni, acestea fiind descoperite la doi pasageri aflați în trenul de persoane.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii de la rutieră și transporturi feroviare la fata locului, a rezultat faptul că, în orașul Beclean, un bărbat de 35 de ani din Tîrlișua care conducea un autotren, nu ar fi oprit la trecerea la nivel cu calea ferată când semnalele cu lumini roșii și sonore erau in funcțiune, moment in care a fost accidentat de trenul regio 15.830 care circula pe relația Cluj Napoca-Bistrița;

In urma accidentului cinci persoane care se aflau in tren au fost rănite. Atât conducătorul auto cat și conductorul trenului au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul.