Accidente în lanț: o mașină a pus jos un stîlp de electicitate, un alt autorism a lovit o motocicletă

175

Primul accident a avut loc la Josenii Bârgăului, acolo unde un  autoturism a intrat într-un  stâlp de electricitate E vorba doar de o singură victimă, neîncarcerată.

Stâlpul de electricitate este căzut pe carosabil, circulația este blocată, se așteaptă echipa de intervenție de la furnizorul de energie electrică. Victima implicată în accident nu prezintă leziuni vizibile și nu acuză dureri. _În urma accidentului, bărbatul de 34 de ani a fost rănit ușor. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Se continua cercetările pentru vătămare corporală din culpa.

Pe DN 17, în Josenii Bârgăului se circula alternativ, pe un sens. La fata locului este dirijat traficul rutier, se intervine pentru degajarea totala a drumului.

 

Accident rutier ușor, in municipiul Bistrița, in jurul orei 11.30, in municipiul Bistrita. La fata locului, polițiștii au constatat faptul ca intr-un sens giratoriu, un bărbat de 63 de ani, din Rebra, care conducea un autoturism, nu ar fi acordat prioritat de trecere unui bărbat de 34 de ani, care conducea o motocicleta, intrând in coliziune cu acesta.