Adela Cristina Ciobanu și Eduard Cira, Miss și Mister Majorat la Colegiul Național ”George Coșbuc” Năsăud

2550

Conform tradiţiei Colegiului Național ”George Coșbuc” Năsăud, în fiecare primăvară sunt sărbătoriţi elevii care ajung în ultimul an de liceu, prin intermediul unui eveniment în cinstea lor: Balul Majoratului. În acest an balul s-a desfăşurat chiar astăzi, 19 aprilie, începând cu orele amiezii, la Casa de Cultură ”Liviu Rebreabu”. Ca de obicei, programul a fost organizat şi susţinut de elevii claselor a XI-a, care au încântat cu multe momente artistice și probe bine alese pentru colegii din clasele a XII-a.

Cele șase perechi participante au fost testate de-a lungul evenimentului, trebuind să facă față mai multor probe. Elevii claselor a XI-a au pregătit şi momente de destindere pentru participanți şi public: dans și scenete, cântece.

Juriul a deliberat și a ales: Miss Majorat – Adela Cristina Ciobanu (XII P – diriginte: prof. Cristina Suciu) şi Mister Majorat – Eduard Cira (XII A – diriginte: prof Ioan Haitonic). După spectacol, participanții ales să continue distracția în cadrul unor…serate dansante.