Alianța pentru Bistrița-Năsăud a anunțat candidații pentru Consiliul Județean. Dosarele acestora, depuse la Biroul Electoral (FOTO)

406

Duminică, Alianța pentru Bistrița-Năsăud a anunțat candidații la Consiliul Județean pentru alegerile locale din 27 septembrie. Dosarele acestora au fost depuse la Biroul Electoral Județean Bistrița-Năsăud în vederea validării. 

După depunerea candidaturilor, în fața Consiliului Județean Bistrița-Năsăud a fost organizată o conferință de presă în cadrul căreia au fost prezentanți candidații.

Astfel, pentru fotoliul de președinte al CJ Bistrița-Năsăud candidează Emil Radu Moldovan. În ceea ce privește funcțiile de consilieri județeni, pe lista alianței figurează 38 de nume. Există și câteva nume noi pe această listă, printre care asistentul universitar Virgil Rus, fostul inspector școlar general Camelia Tabără sau liderul romilor din Bistrița-Năsăud, Emil Neia Lăcătuș, cel care în actualul mandat s-a regăsit pe listele liberalilor. Toți aceștia se află pe locuri eligibile. Lista este formată din:

”Avem aproximativ 23.000 de susținători care au semnat pentru depunerea acestora candidaturi, cărora le mulțumesc că au avut încredere în noi. Avem cea mai bună listă de consilieri, spun eu, echilibrată, care reprezintă toate zonele geografice ale județului și o plajă largă din profesiile din județul Bistrița-Năsăud. Așa cum am mai spus, suntem pregătiți să câștigăm aceste alegeri. Sper să obținem o majoritate în Consiliul Județean, pentru că avem deja exemplul mandatului care se încheie, care ne-a arătat că atunci când există o majoritate stabilă, proiectele de dezvoltare a județului se derulează foarte bine”, a declarat Emil Radu Moldovan.

Alegerile locale vor avea loc pe 27 septembrie.