Atac direct la Radu Moldovan: În şapte ani de zile, n-a reuşit să aducă niciun investitor în judeţul nostru. În afară de câteva uliţe pe care le-a asfaltat, din punct de vedere economic, Bistriţa-Năsăud nu a crescut absolut deloc.

572

Secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău s-a lansat, astăzi, într-un atac fără precedent la adresa preşedintelui Consiliului Judeţean şi lider al PSD BN, Radu Moldovan: ” Radu Moldovan, în şapte ani de zile, n-a reuşit să aducă niciun investitor în judeţul nostru. În afară de câteva uliţe pe care le-a asfaltat, din punct de vedere economic, judeţul nostru nu a crescut absolut deloc. La fel, mediul de afaceri se confruntă cu lipsa forţei de muncă, pentru că, aşa cum v-am spus, tineretul pleacă de aici, pentru că nu văd nicio perspectivă din punct de vedere economic. Acesta este modelul Partidului Social Democrat. Nu-i interesează deloc viitorul, nu-i interesează deloc ceea ce se va întâmpla în următoarea perioadă, singurul lor scop este de a-şi ţine captiv electoratul. Iar acum, prin ceea ce doresc ei să facă, în sensul că vor să taie banii de la comunităţile locale şi vor să găsească metode prin care să dea banii preşedinţilor consiliilor judeţene care apoi să-i împartă discreţionar, în funcţie de rezultatele pe care le vor avea la alegerile europarlamentare, arată foarte clar sistemul feudal pe care Dragnea l-a construit împreună cu baronii locali. Asta inclusiv şi Radu Moldovan”, a spus Robert Sighiartău.

Sighiartău susţine că Radu Moldovan vorbeşte foarte mult de ceea ce face şi se face la Consiliul Judeţean, omiţând cu bună ştiinţă să vorbească despre ceea ce se întâmplă la nivel naţional sau în partidul din care face parte: “Radu Moldovan, prin votul lui în Comitetul Executiv al PSD, a susţinut actuala conducere a PSD-ului, pe Liviu Dragnea, pe Viorica Dăncilă, acest Guvern al ruşinii naţionale. Mâna dreaptă a lui Radu Moldovan este mâna dreaptă a lui Liviu Dragnea, Daniel Suciu, care este liderul grupului parlamentar al PSD şi care a susţinut toate proiectele de lege care, după cum aţi văzut, au afectat siguranţa şi ordinea publică a românilor şi a bistriţenilor – şi Legea recursului compensatoriu, şi modificările  la Codul penal şi alte măgării pe care ei le-au făcut. PSD Bistriţa-Năsăud a susţinut în mod direct acest Guvern şi această conducere a PSD-ului care a dus România într-o situaţie jenantă şi ruşinoasă”, a conchis  Sighiartău.