(ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL!) Un tânăr a fost înjunghiat de un altul, după o ceartă petrecută într-un bar din Maieru (ACTUALIZARE – Polițiștii au mai reținut un tânăr)

2884

Tentativă de omor la Maieru, în noaptea de luni spre marți, în comuna Maieru. Un localnic în vârstă de 29 de ani, Petru M., a fost înjunghiat de un alt tânăr (de 22 de ani, din Sângeorz-Băi) – Andrei I., după o ceartă violentă petrecută între cei doi într-un bar din Maieru.

După cum ne-a declarat un martor care a asistat la scandal, incidentul s-a petrecut imediat după miezul nopții. ”Totul s-a petrecut fulgerător. Cei doi s-au luat la harță, eu am intervenit să-i despart timp în care sângeorzanul a scos un cutter și l-a lovit de câteva ori pe Petru, după care a fugit din bar. Victima sângera puternic și s-a sunat imediat la 112”, ne-a relatat, astăzi, un tânăr din Maieru.

La locul incidentului a ajuns un echipaj medical care i-a acordat primul ajutor bărbatului și l-a transportat la Spitalul Județean de Urgență din Bistrița-Năsăud pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Potrivit unui comunicat semnat de purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Camelia Strungari, victima fost operată în cursul nopții. ”Bărbatul în vârstă de 29 de ani din Maieru, care a ajuns astă noapte la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița în stare gravă, cu o plagă penetrantă perforantă toracică, în șoc hipovolemic și cu insuficiență respiratorie, a fost supus intervenției chirurgicale. A rămas internat în Secția Antestezie-Terapie Intensivă, fiind conștient, stabil hemodinamic și respirator și se află sub atenta supraveghere a medicilor”, a declarat Camelia Strungari.

Cel care l-a înjunghiat pe tânăr a fost prins câteva ore mai târziu, pe raza orașului Sângeorz-Băi, fiind reținut de polițiști, la această oră el fiind încă încă audiat de criminaliști în sediul poliției din orașul-stațiune, nefiind exclus ca acesta să fie reținut cu propunere de arestare preventivă.

ACTUALIZARE:

”În urma extinderii cercetărilor în cazul agresiunii de la Maieru, polițiștii au stabilit faptul ca tânărul de 22 de ani, împreună cu un altul de 26 de ani, din Sângeorz Bai l-ar fi agresat pe barbatul de 29 de ani, din Maieru.

Față de cei doi a fost dispusa măsura reținerii pentru 24 de ore, iar cercetările sunt continuate pentru infracțiunea de vătămare corporală, sub supravegherea Parchetulului de pe lângă Judecătoria Nasaud”, se arată într-un comunicat remis, în această seară de Inspectoratul de Poliție Județean.