Băile Figa, între primele trei destinații de excelență ale turismului de sănătate și relaxare din România

297

Anunțul este făcut chiar de primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan, administrația orașului aflat pe malurile Someșului Mare, înscriind Băile Figa în concursul “Destinaţii Europene de Excelenţă” (EDEN 2019).

”Tocmai am aflat că Parcul balnear Băile Figa se află pe podium între primele trei destinații de excelență din România, în ceea ce privește turismul de sănătate și relaxare. Rezultatul concursului “Destinaţii Europene de Excelenţă” (EDEN 2019) la care ne-am înscris în premieră anul acesta plasează Băile Figa pe locul trei, fiind așadar considerată de către specialiștii în turism o destinație turistică de top din țara noastră. Rezultatul acestui concurs vine ca o apreciere după exact 10 ani de turism la Băile Figa, ca o încununare a tuturor eforturilor depuse de către noi toți timp de 10 ani!”, spune Nicolae Moldovan.

Câți turiști au fost la Figa în 2019?

Primarul Nicolae Moldovan spune că ” numărul turiștilor care vin la Băile Figa crește de la un an la altul, anul acesta având cu 20.000 de turiști în plus față de 2018. Băile Figa a devenit o destinație de renume și asta ne bucură enorm!”.

Precizăm faptul că în 2018, peste 172.000 de turiști au vizitat Băile Figa în 2018: ” Mulțumim din suflet tuturor turiștilor pentru încredere și mai ales beclenarilor pentru implicare!

Bucuria pentru noi este și mai mare întrucât tot azi am semnat și contractul de începere a lucrărilor pentru Centrul social de zi, care va aduce beneficii orășenilor și implicit zonei Băilor Figa”, a conchis Nicolae Moldovan.

Puteți citi mai multe despre EDEN 2019 aici: http://turismbalneo.ro/concursul-eden-2019-are-ca-tema-tur…/