Bărbat rănit într-un accident rutier produs în localitatea Bistrița Bârgăului (FOTO)

150

Polițiștii din Prundu Bârgăului au intervenit, marți, la un accident rutier produs pe Drumul Județean 172J, în localitatea Bistrița Bârgăului.

”Un autoturism condus de un bărbat de 50 de ani din Tureac a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în curtea unui imobil. În urma evenimentului a rezultat rănirea unui pasager, un bărbat de 54 de ani din Bistrița, care necesită îngrijiri de specialitate”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri, precum și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud.

Echipajele au găsit la locul indicat două victime conștiente și cooperante. Un bărbat în vârstă de aproximativ 54 de ani a suferit un traumatism toraco abdominal, a fost stabilizat la fața locului și transportat la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale suplimentare. Cealaltă victimă, tot bărbat, a refuzat transportul la spital”, au adăugat reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au întocmit un dosar penal și continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.