Bătută, răpită și sechestrată de propriul concubin. Animalul a fost reținut și urmează să fie arestat

372

În seara zilei de 14 august a.c., Poliția a fost sesizată de către o femeie, de 41 de ani, din Viile Tecii, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 21 de ani, ar fi fost lovită de fostul concubin, un tânăr de 28 de ani, din Viișoara, în timp ce se afla în fața unui local situat în municipiul Bistrița, și urcată, împotriva voinței ei, într-un autoturism, deplasându-se într-o direcție necunoscută.

În urma măsurilor întreprinse de polițiștii bistrițeni, tânărul bănuit de comiterea faptelor a fost depistat, pe o stradă din municipiul Bistrița, în autoturismul condus de acesta fiind identificată și tânăra, de 21 de ani, din Viile Tecii, motiv pentru care cei doi au fost conduși la sediul unității de poliție, pentru lămuriri.

La data de 15 august a.c., față de tânărul, din Viișoara, a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale, pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și loviri sau alte violențe, fiind reținut pentru 24 de ore.

Acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița.