Bistrița Civică organizează astăzi adunare publică în piața Petru Rareș: între orele 19.00-22.00

334

Asociația BISTRIȚA CIVICĂ organizează în această seară o adunare publică, scopul declarat al acestui miting fiind susținerea MOȚIUNII DE CENZURĂ împotriva actualului Guvern

Iată ce spun cei de la Bistrița Civică:

Susținem moțiunea de cenzură împotriva guvernului Dăncilă inițiată de opoziția parlamentară și susținută de societatea civilă.
Pe lângă cele 5 puncte cuprinse în moțiunea de cenzură mai adăugăm:
– nu putem accepta ca prim-ministru al României o persoană total depășită de misiunea funcției; să declari că nu ai participat la elaborarea bugetului de stat pentru anul 2019 denotă, pe de o parte multă prostie, iar pe de altă parte recunoașterea neîndeplinirii atribuțiilor funcției; cine trebuie să coordoneze elaborarea bugetului de stat dacă nu premierul țării ?; dacă nu poate TREBUIE SĂ PLECE!
– nu putem accepta în fruntea Guvernului o persoană în care nici „colegii” ei de partid nu mai au încredere; președintele tineretului psd-ist Bistrița-Năsăud a declarat recent că nu o dorește pe doamna Dăncilă președintele partidului, că ea nu reprezintă viitorul PSD; păi dacă nu poate conduce un partid nu are cum să conducă vizionar o țară, dacă nu e viitorul psd, cu atât mai puțin nu poate fi viitorul României și, în consecință, TREBUIE SĂ PLECE!
Vă așteptăm, în număr cât mai mare, la mitingul de luni, 17 iunie, ora 19, în Piața Petru Rareș, să ne exprimăm susținerea pentru moțiunea de cenzură care va fi dezbătută marți, 18 iunie, în Parlamentul țării. 
Așteptăm alături de noi și pe reprezentanții partidelor care un inițiat moțiunea de cenzură și ai celor care au declarat că vor vota pentru demiterea guvernului Dăncilă. 
Îi așteptăm și pe acei oameni cinstiți și lucizi din partidele coaliției de guvernare, care se gândesc la viitorul țării; veniți alături de noi să scăpăm țara de această gașcă pusă numai pe căpătuială, care duce țara spre faliment.
Să fim cât mai mulți care cerem ca guvernul Dăncilă să rămână doar un episod de tristă amintire în istoria României!