Bistrița, gazdă a turneului de handbal feminin FinalFour al Cupei României

307

Sala Polivalentă  va găzdui sâmbătă turneul de handbal feminin #FinalFour al Cupei României!Un turneu care se va juca cu casa închisă . Cei care nu pot ajunge la Sala Polivalentă din Bistrița pot urmări meciurile în direct pe TVR1 și TVR HD sâmbătă și duminică de la orele 15:00 respectiv 17:30.

Prezent la conferința de presă a organizatorilor, gazda, adică președintele CJ BN, Radu Moldovan, a spus următoarele: ”Împreună cu #CSGloria2018 Bistrita-Nasaud și Federația Română de Handbal am reușit să aducem acest eveniment important la Bistrița pentru a promova sportul și în special handbalul! Mă bucur că această competiție are loc acasă la noi și le spun un bun venit reprezentanților echipelor care s-au calificat în Final Four: CSM București, SCM Rm. Vâlcea, Măgura Cisnădie și HC Zalău, precum și reprezentanților Federației Romane de Handbal.

Cum spunea și dna. Gabriela Szabo, Președintele CSM București: „Sportul unește oameni și poate să vorbească cum nimeni nu poate să o facă.” Așadar, să lăsăm sportul să vorbească în teren, prin frumusețea și competitivitatea lui. Succes tuturor echipelor și cea mai bună să câștige #FinalFour-ul Cupei României!”.

 

Programul meciurilor:

Sâmbătă, 20 aprilie

15:00 CS Măgura Cisnadie – SCM Râmnicu Vâlcea
17:30 CSM București – HC Zalău

Duminică, 21 aprilie

15:00 Finala mică
17:30 Finala