Bogdan Stoica, Cătălin Moroșanu sunt așteptați la Bistrița cu ocazia Mix Kombat 5. Vezi cum arată FIGHT CARDUL

124

Evenimentul este programat pentru sâmbătă, 7 decembrie, începând cu ora 18.00, în Sala Polivalentă din Bistrița. Așa cum se știe e vorba de un show de arte marțiale de înaltă calitate oferit de Clubul Profesional Fight Gym care scoate la luptă, de această dată,  șapte sportive. Aceștia   vor lupta în meciuri internaționale. Pe Fight Card vor fi 12 meciuri cu sportivi foarte bine cotati în Romania, iar adversarii lor vin din Elveția, Italia, Maroc, Ungaria, Ucraina. Acest eveniment este sustinut de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud!

Cum arată Fight Card-ul Galei Mix Kombat 5

Sunt în total 13 meciuri. În main event va lupta Cristian Ristea împotriva unu sportiv foarte experimentat din  Germania. Accesul în sală se va face  începand cu ora 17.00,  startul fiind asigurat cu două meciuri în under card.

”Ne-am gândit să vă oferim încă o surpriză și o să avem ca și invitați speciali pe Maris Ciprian (participant Exatlon) și Ioan Surdu (câstigator Exatlon).  Cântarul și conferința de presă vor avea loc la Hotel Metropolis, vineri 6 decembrie, de la ora 18.30”, transmit organizatorii.

Card-ul Galei Mix Kombat 5