Candidat unic al dreptei pentru alegerile locale! Cine cere acest lucru

218

Președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc a reluat astăzi apelul public care l-a mai făcut către toate partidele aflate pe dreapta eșicherului politic dar și către ONG-uri în vederea găsirii unei candidat comun pentru înfrângerea PSD în alegerile locale din 2020:  „Am convingerea că anul viitor alegerile locale vor fi câştigate de un reprezentant al forţelor anti-PSD. În acest sens, fac un apel public către toţi liderii partidelor anti-PSD, pentru a ne aşeza la masa negocierilor, fără orgolii şi idei preconcepute. Bistriţenii sătui de batjocura PSD vor să ne vadă lucrând şi luptând împreună pentru binele municipiului şi al judeţului”, a declarat Turc, în cadrul unei conferinţe de presă.

În aceeași ordine de idei, Turc a precizat că discuții premergătoare unor negocieri pot începe oricând, fiind nevoie de ”  o perioadă de maturitate, pentru a oferi bistriţenilor o soluţie, aceştia fiind dezgustaţi de ceea ce se întâmplă în oraş”.

Turc a mai punctat faptul că ar trebui susținut candidatul cel mai bine plasat în sodaje, chiar dacă provine de la altă formațiune politică din opoziție.

Acesta a precizat că va fi susţinută persoana care va fi cel mai bine plasată în sondaje, chiar dacă este de la un alt partid de Opoziţie.