Comuna Feldru are viitor…handbalistic

1643

Printre formațiile de handbal feminin juvenil ce s-au alăturat grandiosului proiect susținut de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud pentru formarea unei pepiniere consistente pentru echipa fanion a sportului județean – CS Gloria Bistrița 2018, se numără și comuna Feldru.

Pregătite de profesoara Maria Morari, junioarele din Feldru au arătat la recenta Cupa Gloria Junior 2018 dragoste față de handbal și dorință de afirmare.

Cu ocazia Cupei Gloria Junior 2018 am avut ocazia de a ne bucura de o minunată zi, dedicată handbalului românesc și cultivării micilor talente. Aceasta competiție are scopul de a oferi experiență copiilor și de a le umple inimile de bucurie. Mulțumim echipei de organizare, dar în special sportivei de renume Natalia Vasileuskaya Ilya Aliyeu că a fost alături de noi pe parcursul întregii competiții”, a tras concluziile profesoara Maria Morari.

Proiectul amintit urmărește, în viitor, formarea unei grupe de elită la Liceul Sportiv, din cele mai bune jucătoare ale acestor echipe, ce vor ajunge la CS Gloria 2018.

În el sunt implicate trei echipe din Bistrița, două echipe din Dumitra și câte una din Prundu Bârgăului, Lechința, Beclean, Năsăud, Feldru, Sângeorz Băi, Teaca, Rodna și Telciu, formații ce au fost echipate complet, cu câte două tricouri de joc, tricouri de prezentare, fâș de iarnă, șort și trening, au primit mingi și vor avea cele mai bune condiții de antrenament cu ajutorul Consiliului Județean și Inspectoratului Școlar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.