Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud a dotat Spitalul Raional Glodeni cu aparatură pentru cabinetul de kinetoterapie

525

Prezent în Raionul Glodeni împreună cu prefectul Ovidiu Frenţ şi managerul SJU „Bistriţa”, Gabriel Lazany, preşedintele CJ BN, Radu Moldovan a vorbit şi prezentat o nouă investiţie: dotarea cu aparatură medicală a cabinetului de kinetoterapie a Spitalului Raional Glodeni. Asta, după ce, anul trecut, acelaşi Consiliu Judeţean BN a investit într-o filială a Bibliotecii “George Coșbuc” în Glodeni și a donat un autoturism nou Dacia Duster pentru Direcția Generală de Asistență Socială .

Radu Moldovan: „ Este o investiție de care Raionul Glodeni avea mare nevoie și mă bucur că noi, oamenii din județul Bistrița-Năsăud, am putut rezolva această problemă. Sintagma “Prutul devine din ce în ce mai mic” devine prin astfel de lucruri concrete, o realitate! Bunul Dumnezeu să binecuvinteze România și românii, oriunde s-ar afla ei!”.

Prezent la inaugurarea noii investiţii, prefectul Ovidiu Frenţ a vorbi despre legătura de sânge cu Basarabia, felicitându-l pe Radu Molovann: „ Suntem prieteni și frați buni cu cei din Republica Moldova și acest lucru produce și rezultate. Dacă Guvernul României a ajutat prin investiții infrastructura socială, respectiv prin donarea de microbuze școlare, mașini către Poliția din Republica Moldova, proiecte energetice, grădinițe reparate, iată că și la nivel local, în Raionul Glodeni, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, în cadrul oficial al colaborării și cooperării, precum și cele 19 primării înfrățite cu acest raion, ajută comunele din Glodeni, făcând fapte bune! Astfel, doresc să felicit Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, respectiv pe Președintele Emil Radu Moldovan, pentru gestul util realizat pentru oamenii de acolo, și anume dotarea cabinetului de kinetoterapie din Spitalul Glodeni. Subliniez relația foarte bună cu Președintele Raionului Glodeni, Ion Leuca, care ne face să avem încredere că planurile și investițiile devin fapte, care ne face să venim cu bucurie, speranță și cu cât mai multe proiecte de viitor care să dezvolte relațiile dintre județul nostru și Raionul Glodeni”.