VIDEO: Controale fulger ale DSP și DSVSA la restaurant ”Ardealul”. Firma a fost amendată cu 10.000 de lei iar angajatul de la care a pornit scandalul a fost concediat

483

Un scandal de proporții a izbucnit aseară, după ce pe o rețea de socializare a apărut o filmare în care, un angajat al restaurantului ”Ardeal” a găsit o metodă inedită de-a dezgheța mai multă carne de pui congelată. Din filmare se vede clar cum tânărul respectiv, trântește de ciment puii congelați, iar după ce îi sparge îi lovește cu piciorul.

După ce filmarea a aprins efectiv mediul virtual iar comentatorii s-au arătat oripilați de ceea ce au văzut, miercuri dimineață, inspector din cadrul DSP și DSVSA au început o anchetă, efectuând primele controale. Din primele informații, reiese faptul că, întreaga cantitate de carne dezghețată într-un mod atât de original a fost scoasă din circuit, chiar înainte de-a ajunge acolo organelle statului.

 

Patronul Restaurantului ”Ardeal”, Adrian Sbârciu a declarat pentru bistriteanul.ro că  că este mâhnit de cele întâmplate și că-și asumă întreaga responsabilitate, acesta cooperând cu reprezentanții instituțiilor aflate în control. Patronul restaurantului a subliniat faptul că va plăti negreșit amenda care, conform spuselor celor de la DSP și DSVSA, începe de la un minim de 10.000 de lei. Activitatea restaurantului nu va fi suspendată, dar cu siguranță va exista un flux mai redus al clienților.