Cristian Niculae (PSD): ”Serialul TURC-esc a început – episodul 1”

124

Fostul viceprimar al municipiului Bistrița, Cristian Niculae, s-a arătat nemulțumit de modul în care Primăria Bistrița a decorat orașul pentru sărbătorile de iarnă. Consilierul municipal consideră că iluminatul festiv de anul acesta este ”un kitch de inspirație orientală”

”Zilele trecute am dat o tură pe pietonalul Liviu Rebreanu și m-am frecat bine la ochi pentru că nu-mi venea să cred ceea ce văd. Am crezut pentru un moment ca sunt într-un oraș arăbesc, că mă aflu într-o scenă ilustrată de renumita carpetă “Răpirea din serai”. Kitch-ul de inspirație orientală s-a instalat în burgul săsesc! Aceasta să fie oare viziunea estetică a celor care conduc orașul nostru?”, spune Niculae, mesajul său fiind postat pe o rețea de socializare.

În același mesaj, fostul viceprimar întreabă actuala administrație din Primăria Bistrița dacă a fost necesară această cheltuială.

Credeți că era neceasară această cheltuială acum în pandemie, care să sluțească centrul istoric al Bistriței? De ce nu ați folosit decorațiunile frumoase de anul trecut? Întâmplător, tot zilele trecute, am fost și la Cluj, în orașul mentorului lui Ioan Turc. Lucrurile arătau bine acolo din acest punct de vedere. Decorațiunile de sărbători erau discrete și cu bun gust. Nu vă mai lăsați învățat de Emil Boc, domnule Turc?”, a mai completat Niculae.

Reamintim că Primăria Bistrița a folosit anul acesta altfel de decorațiuni pentru a împodobi orașul decât cele folosite de vechea adminsitrație.

S-au aprins luminițele de sărbători în Bistrița (FOTO)