CS Dacia Mioveni – CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud, în șaisprezecimile Cupei României

132

CS Dacia Mioveni, liderul seriei C din cadrul eșalonului secund la handbal feminin, va juca sâmbătă, de la ora 11,  cu CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud. Partida contează pentru 16-imile de finală din cadrul Cupei României Fan Courier.
Echipa argeșeană dispută primul meci oficial cu o grupare din Liga Florilor, în cea de-a doua competiție internă ca importanță.

Bistrița are amintiri plăcute legate de această competiție și cu siguranță va încerca să își asigure calificarea în faza următoare a competiției.   Horațiu Pașca: Cupa României este o competiție importantă pentru noi, de care ne leagă multe amintiri plăcute: în sezonul 2016-2017 am obținut cea mai importantă performanță din istoria clubului – medalia de bronz. E o competiție care ne place și în care vrem să ajungem cât mai sus.Întâlnim în 16-imi o echipă cu pretenții, aflată pe locul întâi în Divizia A. Vom fi foarte atenți, mai ales că din meciurile vizionate c #DaciaMioveni am sesizat că joacă un handbal modern și dispun de un lot care poate pune probleme. Ne respectăm adversarul și vom merge la Pitești cu un singur gând, acela de a ne califica mai departe

La gazde nu sunt probleme deosebite de lot, doar Angela Todorovska aflându-se în recuperare după accidentarea suferită în urmă cu câteva etape. Bistrița nu poate conta pe Valentina Ardean Elisei, Paula Garcia Avila și Teodora Bloj, absente din motive medicale.

Partida dintre CS Dacia Mioveni și CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud se va desfășura la Sala Sporturilor Trivale, cu începere de la ora 11.