Cu 2,5 milioane euro, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a modernizat un tronson de aproximativ 5 km din DJ 154B (FOTO)

53

Cu o investiție de circa 2,5 milioane euro, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a modernizat un tronson de aproximativ 5 km din DJ 154B, de la Monor până la limita cu județul Mureș. 

Lucrările la unul dintre cele mai spectaculoase drumuri de la noi din județ, respectiv DJ 154 B – Monor – limita cu județul Mureș, au fost finalizate! O investiție cu o garanție de 10 ani, realizată din bugetul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, care cuprinde, de la execuția terasamentelor, asigurarea scurgerii apelor, structură rutieră, amenajarea drumurilor laterale, ziduri de sprijin, până la poduri și podețe. Felicitări constructorului, pentru seriozitate și profesionalism și domnului primar Ioan Cira și viceprimarului Gheorghe Motoc, pentru care, acesta a fost un proiect de suflet. De asemenea, putem spune că una dintre cele mai mari dorințe ale monorenilor și gledinarilor s-a îndeplinit”, a transmis Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Lucrările au fost executate de asocierea dintre TRANSILVANIA GRAND CONSTRUCT SRL-lider și AQUA PARC SRL – asociat – pentru lucrările de construcții și SOMEȘ-TOP-GRUP SRL – asociat – pentru servicii de proiectare.