Cu ajutorul Florăriei Magnolia, primăvara a ajuns mai repede la Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud (FOTO)

311

Primăvara a ajuns mai repede la Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud și asta datorită reprezentanților unei florării din Bistrița, care au reușit să transforme o zi banală de luni într-una specială. 

Astfel, în fiecare structură din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud a ajuns, luni, câte un buchet de flori pentru polițistele bistrițene, în semn de mulțumire pentru munca depusă.

Știm că fiecare zi în care vă faceți datoria este o zi mai bună pentru comunitatea noastră, așa că nu așteptăm o zi specială să vă spunem ”Mulțumim!”. O zi cu zâmbete!”, au transmis reprezentanții Florăriei Magnolia doamnelor și domnișoarelor din IPJ Bistrița-Năsăud.

La rândul lor, polițistele bistrițene au apreciat gestul celor de la Florăria Magnolia și le-au mulțumit acestora pentru surpriză.

Aranjamentele Florăriei Magnolia pot fi livrate oriunde în lume, comenzile putând fi plasate și online, pe pagina www.magnolia.ro.

(P)