Cu sprijinul primarului Ioan Szabo, elevii Școlii Gimnaziale ”Enea Grapini” Șanț pot să se exprime artistic, în domeniul picturii

675

Peste câteva zile, la Centrul Cultural ”Dimitrie Gusti” din comuna Șanț va funcționa un ”Atelier de creație și terapie prin artă”, unde elevii Școlii Gimnaziale ”Enea Grapini” vor putea beneficia de sprijin și îndrumare din partea profesoarei de artă Reghina Leontina Horga. În cadrul acest atelier, copiii vor putea învăța să deseneze, să picteze pe hârtie, pe sticlă, pe pânză, pe lemn sau pe alte suporturi.

Aceste activități plăcute și recreative reprezintă o alternativă pentru petrecerea timpului liber al copiilor noștri. Acest lucru a fost posibil datorită bunăvoinței domnului primar Ioan Szabo, care a apreciat talentul copiilor școlii noastre, cu ocazia participării la vernisajul expoziției de pictură din școală, do luna decembrie 2018. De asemenea, tot datorită domnului primar, școala a primit pentru buna desfășurare a acestor activități, în buget o sumă importantă de bani, respectiv 10.000 de lei, bani necesari și foarte bineveniți pentru achiziționarea de șevalete, culori, pensule, hârtie, pânze, rame pentru tablouri, și alte materiale care sunt destul de scumpe. Mulțumesc, pe această cale, public, pentru sprijinul real de care ne bucurăm și sperăm să realizăm lucruri minunate cu care localitatea noastră să se poată mândri”, ne-a declarat, astăzi, profesoara Reghina Leontina Horga.