Cupa EHF: Gloria 2018 pierde prima manșă la două goluri diferență: 25-27 războiul cu Brașovul. VIDEO: CONFERINȚA DE PRESĂ susținută de Horațiu Pașca și Ion Crăciun

224

Primul meci al unei echipe de handbal bistrițene în o cupă europeană a fost unul pe măsura obiectivului care și l-au propus cele două combatante, cât mai ales Horațiu Pașca și fetele sale. S-a jucat bine și cu multă iscusință, iar prima repriză a aparținut bistrițencelor, singura diferență fiind blitz kriegurile atacantelor din Brașov. Oricum, primele 30 de minute au arătat o altă Glorie 2018, o echipă deja sudată și care a înțeles cât de mare este miza partidei, scorul de 15 la 13 demonstrând acest lucru.

În repriza a doua, diferența a fost făcută de experiența liniei defensive a echipei oaspete, cât mai ales jocul tehnic  a lui Târcă, foarte tânără și rapidă, coordonarea lui Ciuculete și rezistența fizică de după jumătatea mitanului doi. Deși, scorul curge bară la bară, brașovenecele reușesc să se impună cu scorul de 27 la 25. Cu toate acestea, calificarea nu este încă jucată, manșa a doua pornind de la scorul de 0 la 0.

Conferința de presă:

Conferinta de presa de dupa Gloria 2018 vs Corona Brasov.. 25-27

Publicată de PRO BN TV pe Sâmbătă, 9 noiembrie 2019