Cupa EHF , retur, turul 3 preliminar: Corona Brașov-Gloria 2018 – astăzi, ora 17.00

478

Meciul anului pentru Gloria 2018 începe astăzi la Brașov, acolo unde, echipa lui Horațiu Pașca își joacă ultima șansă de-a accede în grupele  Cupei EHF. Partida este se va juca pe terenul Sălii Polivalente   ”Dumitru Popescu Colibași” din Brașov începând cu ora 17.00

Horatiu Pasca, antrenor principal CS Gloria 2018 BN: ”Probabil că îl putem numi meciul anului 2019 pentru noi pentru că, chiar dacă mai avem de jucat o etapă de campionat în 29 decembrie, la fel de importantă ca și acest meci, cred că returul de la Brașov poate fi o confirmare a muncii noastre depuse în ultimii ani.
Sincer, cred că presiunea s-a mutat în tabăra Brașovului pentru că au câștigat prima manșă la o diferență mică de scor. Nimic nu este jucat din punctul meu de vedere. Ne dorim foarte mult să ne calificăm în grupe și să mai putem oferi publicului bistrițean în acest sezon competițional și alte meciuri europene în compania unor formații străine. Meciul de la Brașov va fi unul deschis, se poate întâmpla orice.
Corona este una din cele mai în formă echipe din Liga Florilor în acest sezon, a confirmat asta în toate meciurile disputate până acum în campionat. Noi venim după 4 victorii consecutive și chiar dacă am pierdut prima manșă suntem extrem de optimiști și încrezători.
Sper din tot sufletul ca în sala din Brașov să fie cât mai mulți bistrițeni, am semnale că foarte multă lume din oraș este interesată de acest meci. Sper să fi prins bilet în sală, să fim cât mai mulți. Sper din tot sufletul ca prezența lor acolo sâ ne dea un imbold și să ne ajute să ne calificăm în grupe

Duelul românesc din al treilea tur preliminar al Cupei EHF feminine și-a consumat  prima manșă la Bistrița, acolo Gloria a debutat în competiția europeană cu o înfrângere. Echipa bistrițeană a încheiat prima repriză cu un avans de două goluri, 15-13, desprinzându-se apoi la 18-15 în minutul 35, după golurile reușite de Ilyina și Bloj. Oaspetele au revenit și au egalat la 21 în minutul 48, după două goluri reușite de Tîrcă și Buceschi, preluând conducerea în minutul 56, 25-24. Bistrița n-a mai izbutit să înscrie în ultimele trei minute, iar Corona s-a impus la două goluri, fiind favorită pentru calificarea în grupe.