Deputatul Cristina Iurișniți a fost reclamată la BEJ de PSD. Ea ar urma să fie amendată

238

Deputata USR Cristina Iurişniţi a fost reclamată duminică, în jurul orei 15,30, la Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Bistriţa-Năsăud, după ce şi-a fotografiat buletinul de vot pe care aplicase ştampila şi a postat acea fotografie pe pagina sa de socializare, potrivit informaţiilor făcute publice de către judecătorul Cristina Frenţiu, membru al BEJ, potrivit Agerpres.

„Avem o contestaţie, din partea PSD, cu privire la apariţia pe reţeaua de socializare Facebook a doamnei deputat Iurişniţi Cristina, care a pozat buletinul de vot (…). Este în curs de soluţionare. (…) În plângere se cere retragerea fotografiei şi aplicarea de sancţiuni şi, în măsura în care este retrasă – probabil că au informaţii că a fost retrasă de pe site -, se cere aplicarea de sancţiune contravenţională”, a declarat Frenţiu.

Iată ce a scris deputatul Cristina Iurișniți pe FB: ”Din 2016 de când am decis să mă implic în politică, am transmis cu perseverență mesajul schimbării atât în Parlament cât și în stradă, în mass-media sau pe rețelele de socializare! Am votat pentru justiție independentă, autostrăzi și investiții, depolitizare în școli și spitale, meritocrație, competență și demnitate în România! Am votat pentru ca vocea românilor să se audă puternic prin viitorul președinte! Am votat un președinte care nu doar respectă Constituția, ci rămâne conectat constant la cetățeni. Am votat pentru viitorul României și al copiilor noștri!”.