Deputatul Doina Pană: Cu toată opoziţia USR-Plus, PNDL continuă şi a fost extins și pentru rețele de alimentare cu gaz.

376

Camera Deputaților a adoptat, miercuri, aprobarea OUG 5/2019 care prevede instituirea unor măsuri pentru derularea Programului national de dezvoltare locală, etapa a II-a. Proiectul a fost adoptat cu 220 de voturi „pentru”, 20 „împotrivă” și 33 de abțineri, transmite Mediafax.

Camera Deputaților a adoptat, miercuri, în calitate de for decizional, proiectul de lege pentru aprobarea OUG 5/2019 privind instituirea unor măsuri pentru derularea Programului Național de Dezvoltare Locală(PNDL), etapa a 2-a.

Aflată în plen, deputatul Doina Pană critică atitudinea USR: ” Prima zi de vot final în noua sesiune parlamentară și … „nimic nou sub soare”. Din partea USR, aceeași atitudine agresivă împotriva a tot ce e benefic pentru români!
Vot împotrivă, dublat de muuultă gălăgie, pentru cel mai performant program de dezvoltare a satelor României: PNDL. N-a existat comună, indiferent de culoarea politică a primarului, care să nu beneficieze de el prin proiectele depuse pentru: școli, grădinițe, dispensare, drumuri, apă și canalizare. Cu toată strădania USR-iștilor, prin votul de astăzi, nu doar că PNDL continuă dar l-am extins și pentru rețele de alimentare cu gaz.