Deputatul Ionuț Simionca și Caius Cârcu deschid listele PMP Bistrița-Năsăud la alegerile parlamentare

137

Partidul Mișcarea Populară Bistrița-Năsăud a depus marți, la Biroul Electoral Județean, listele de candidaturi pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Președintele organizației județene, Ionuț Simionca, și secretarul executiv al partidului, Caius Cârcu, deschid listele formațiunii politice la Camera Deputaţilor, respectiv Senat. 

”Astăzi am depus listele de candidaţi ai PMP, filiala Bistriţa-Năsăud, la Biroul Electoral Judeţean. Suntem onoraţi să candidăm de pe listele Partidului Mişcarea Populară”, a declarat liderul PMP Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca.

Astfel, la Camera Deputaților, din partea PMP Bistrița-Năsăud vor candida:

 1. Ionuț Simionca;
 2. Ştefania Stere – avocat;
 3. Augustin Borş – inginer;
 4. Lucian Pintea – medic, şef Medicina Legală;
 5. Ovidiu Moldovan – şef district;
 6. Dorel Bertel – om de afaceri;
 7. Ioan Bereş – cel mai tânăr candidat şi cel mai nou membru al PMP, care a candidat pentru Consiliul Local Bistriţa pe locul 10.

La Senat, din partea PMP Bistrița-Năsăud vor candida:

 1. Caius Cârcu – jurist;
 2. Oana Săcălean – director unitate bancară;
 3. Ioan Gavrilă Ciherean – profesor;
 4. Zamfira Bălos – antreprenor.

”Aceasta este lista cu care PMP vine în fața bistrițenilor, o listă de oameni harnici, onești, care au muncit în această campanie foarte mult. (…) Suntem alternativa partidelor tradiţionale. În timp ce alţi parlamentari de Bistriţa-Năsăud şi-au văzut doar de interesul de partid, Ionuţ Simionca a muncit şi şi-a văzut de bistriţeni. Sloganul cu care noi mergem în această campanie: Bistriţa-Năsăud pe primul loc! Continuăm împreună!”, a declarat deputatul Ionuţ Simionca.

La alegerile parlamentare din 2016, PMP Bistrița-Năsăud a obţinut o funcţie de deputat prin Ionuț Simionca.

”Este important să ştiţi că eu în Parlamentul României am fost, de departe, cel mai harnic parlamentar al judeţului Bistriţa-Năsăud. Am avut peste 160 de propuneri legislative, din care 20 au devenit legi. De la tribuna Parlamentului, am luat cuvântul şi am luptat pentru bistriţeni de peste 240 ori. Am încercat să-i reprezint pe bistriţeni cu onestitate, cu demnitate şi să-i pun pe primul loc. Pentru mine, bistriţenii au fost pe primul loc și toate proiectele pe care le-am inițiat au fost propuse din discuţiile cu cetăţenii judeţului, cu primarii sau cu mediul de afaceri. Totdeauna, eu am pus judeţul pe primul loc. Am făcut legi bune, care ajută la dezvoltarea comunităţilor și care aduc un plus de siguranţă bistriţenilor”, a adăugat deputatul Simionca.

Județul Bistrița-Năsăud are cinci funcţii de deputat (Doina Pană (PSD), Daniel Suciu (PSD), Ionuț Simionca (PMP), Robert Sighiartău (PNL) și Cristina Iurișniți (USR-PLUS)) şi două de senator (Ioan Deneș (PSD) și Ioan Simionca (ALDE)).