Doi tineri, răniți grav pe o trecere de pietoni din Bistrița (ACTUALIZARE)

356

Accidentul a avut loc în această după-amiază, în jurul orei 15.00, la o trecere de pietoni de pe Bulevardul Republicii. Este vorba de două victime de 19 (ironia sorții face ca astăzi să fie ziua lui de naștere), respectiv 25 de ani, aflați în stare de inconștiență după ce au fost loviți de o mașină condusă de un șofer în vârstă de 60 de ani.

“Echipajul de Terapie Intensivă Mobilă SMURD a preluat unul dintre pietoni (în stare grava, prezintă traumatism cranio cerebral grav) l-a intubat și stabilizat în vederea transportarii spre UPU SMURD Bistrița. Tot la UPU SMURD Bistrița va ajunge și celălalt pieton preluat de echipajul de prim ajutor SMURD, afirmativ conștient, prezintă diferite leziuni și traumatisme.”, a raportat ofițerul de presă al ISU Bistrița.

ACTUALIZARE: ”Conform primelor verificări, a rezultat faptul că un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Bistrița, care conducea un autoturism pe un bulevard din municipiu, a surprins și accidentat doi pietoni, angajați în traversarea regulamentară a străzii, pe trecere pentru pietoni. Unul dintre aceștia are 19 ani și este din Bistrița, celălalt, în vârstă de 25 de ani, este din comuna Cetate. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii Biroului Rutier efectuează cercetări în cadrul unui dosar de vătămare corporală din culpă, urmând ca la finalizarea acestora să stabilească cauza și împrejurările exacte în care a avut loc accidentul”, a oferit noi amănunte purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.