Două fetițe au fost accidentate în Nimigea. Șoferul a fugit de la locul faptei dar a fost prins. El are 15 ani

452

Conform primelor date, 2 fetițe de 13 ani, respectiv 4 ani, care circulau pe marginea drumului, (drum comunal, de pe raza localității) au fost acroșate de o mașină, fiind rănite ușor. 

După ce le-a accidentat, șoferul a pierdut controlul direcției, a ieșit în afara părți carosabile, unde s-a răsturnat, după care a plecat de fata locului. In aceste momente, polițiștii din Năsăud efectuează cercetări la fata locului, urmând a fi identificat conducătorul auto și împrejurările exacte in care a avut loc evenimentul.

Șoferul a fost prins

 În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul în cauză este neînmatriculat, iar plăcuțele de înmatriculare aplicate sunt expirate. Totodată, în urma investigațiile efectuate, polițiștii rutieri au identificat conducătorul auto. Este vorba despre un tânăr de 15 ani, din Dumitra. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de peste 0,45mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii din Năsăud continuă cercetările în cadrul unui dosar penal.