Echipa din Rebra a câștigat faza pe centru a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, organizată la Telciu

959

Sala de sport din Telciu a găzduit, vineri, o competiție de fotbal contând pentru etapa pe centru la nivelul gimnazial din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Competiția a reunit 7 echipe care au reprezentat școlile din Salva (formație antrenată de profesorul Daniel Pop), Dumitra (prof. Dan Sorin Gavrilă), Parva (prof. Vasilichi Silviu Andrei), Telciu (prof. Valer Simion), Runcu Salvei (prof. Muthi Marius Leon), Rebra (prof. Ionașcă Daniel Bogdan) și Zagra (prof. Crețiu Vasile).

La eveniment au fost prezenți primarul Sever Mureșan și directorul Liceului Tehnologic Telciu, profesoara Domnica Homei, care au contribuit la buna desfășurare a competiției, au încurajat copiii și i-au felicitat pentru munca depusă pe parcursul meciurilor, dar și pentru spectacolul fotbalistic oferit.

După o zi plina de fotbal juvenil, turneul a fost câștigat de Școala Gimnazială Rebra, cea care s-a impus cu 1-0 în finala cu elevii din Parva, elevii antrenați de profesorul Ionașcă calificându-se la faza județeană a ONSS.

Iată rezultatele complete:

Grupa A

Salva – Dumitra 0-2
Telciu – Zagra 3-1
Telciu – Salva 2-0
Zagra – Dumitra 1-2
Salva – Zagra 1-1
Telciu – Dumitra 2-1

Clasament:
1.Telciu 3 3 0 0 7-2 9 puncte
2.Dumitra 3 2 0 1 5-3 6
3.Zagra 3 0 1 2 2-5 1
4.Salva 3 0 1 2 0-4 1

Grupa B

Runcu Salvei – Rebra 0-1
Parva – Runcu Salvei 1-0
Rebra – Parva 3-1

Clasament:
1.Rebra 2 2 0 0 4-1 6
2.Parca 2 1 0 1 2-3 3
3.Runcu Salva 2 0 0 2 0-2 0

Semifinale:
Parva – Telciu 3-1
Rebra – Dumitra 1-0

Finala:
Rebra – Parva 1-0

Organizatorul competiției, profesorul Simion Valer, a ținut să-i felicite pe copii pentru dăruirea și munca depusă. ”De asemenea, mulțumesc primarului Sever Mureşan şi directoarei Domnica Homei pentru sprijinul acordat. Le mulțumesc şi colegilor de sport de la Liceul Tehnologic Telciu pentru ajutorul acordat si colegilor de la celelalte şcoli, pentru munca depusă, pentru faptul că au reuşit să formeze echipe competitive, dornice de afirmare, făcând astfel competiția mai spectaculoasă şi demonstrând că putem petrece timpul liber mai plăcut şi sănătos. Felicitari echipei din Rebra, care, chiar de la prima participare după o lungă absență, au fost dornici de afirmare. Mult succes pe mai departe!”, a ținut să menționeze Simion Valer.