Ediție de success a Galei MIX KOMBAT marca Ionel Burduhos

253

Sala Polivalentă a găzduit aseară o nouă ediție, cea cu numărul 5 a Galei Mix Kombat, fii nd vorba de o competiție organizată de Ionel Burduhos și Profesional Fight Gym, în parteneriat cu Consiliul Județean Bistrița-Năsăud. La acest event sportive au participat 30 de sportivi din români și din străinătate, care au luptat în fața a câtorva sute de spectatori. În sala de concurs a fost present președintele CJ BN, Radu Moldovan, dar și viceprimarul Cristian Niculae, Bogdan Ivan, purtător de cuvânt al CJ BN, directorul Finanțelor Publice BN,  Cristian Parasca, dar și ultramaratonistul Tibi Ușeriu.

Din cei șapte sportivi bistrițeni, 5 au câștigat luptele, unul a terminat la egalitate cu adversarul și unul a fost învins.

Radu Moldovan: ” Spectacol, atmosferă de zile mari și sportivi foarte bine cotaţi la 𝙂𝙖𝙡𝙖 𝙈𝙞𝙭 𝙆𝙤𝙢𝙗𝙖𝙩 5! Felicitări tuturor sportivilor, mai ales bistrițenilor noștri care au intrat în ring, au luptat și nu ne-au dezamăgit. Bravo 𝙄𝙤𝙣𝙚𝙡 𝘽𝙪𝙧𝙙𝙪𝙝𝙤𝙨 care a pus din nou 𝙟𝙪𝙙𝙚𝙩𝙪𝙡 𝙥𝙚 𝙝𝙖𝙧𝙩𝙖 𝙠𝙞𝙘𝙠𝙗𝙤𝙭-𝙪𝙡𝙪𝙞 𝙙𝙞𝙣 𝙍𝙤𝙢𝙖𝙣𝙞𝙖 și a organizat un show marţial de înaltă calitate ! La anul, 𝙘𝙤𝙣𝙩𝙞𝙣𝙪𝙖𝙢 𝙘𝙤𝙡𝙖𝙗𝙤𝙧𝙖𝙧𝙚𝙖 și organizăm încă o ediție, deoarece comunitatea noastră iubește sportul, competițiile la superlativ!