VIDEO: Erotismul la bistrițeni. Singurul sex-shop din Bistrița-Năsăud, o afacere discretă dar profitabilă

1299

Sex Shop-ul din Piaţa Centrală are deja clienţi fideli, dar care cer discreţie maximă. Deşi este deschis de 22 ani, magazinul cu jucării sexuale încă are clienţi pudici care susţin că fac un favor unui prieten, cumpărând un articol din magazin. În Bistriţa nu există un profil al cumpărătorului de obiecte pentru jocuri erotice, de obicei cei care trec pargul acestui magazin caută diversitatea dar există  şi persoane care vin aici în căutarea iniţierii.

Mai trebuie spus faptul că pragul magazinului este trecut de oameni de toate vârstele și profesiile, cupluri hetero dar și gay, o comunitate care există la Bistrița, dar îi duce exiatența în underground. Una din cele mai neașteptate cereri venite din partea unui client din Bistrița este cea a procurării unui produs care face parte din ”arsenalul sado-maso”: un sac uriaș din piele natural cu ”guler” sau altfel de produse exotice.

video: Erotismul la bistriteni

 

O altă cerere cu care s-a confruntat reprezentantul sex- shopului bistriţean a venit din partea unei tinere care dorea să afle cum se face sex oral.  „ Clienţii au întrebări şi caută produse dintre cele mai variate, însă pentru mine a fost  surprinzător când o tânără m-a întrebat dacă am ceva filme de genul documentar despre sexul oral”, povesteşte Viorel Florin. Vibratoare, cătuşe , lubrefiante, uleiuri pentru masaj erotic, afrodisiace, costume fantezie, prezervative, gonflabile, lenjerie comestibilă, toate sunt în oferta magazinului şi toate sunt căutate, nu există un produs cerut în mod special. „Clienţii au crereri diversificate şi, de multe ori, vând un produs în defavoarea celuilat, dar nu caută zece oameni acelaşi lucru. Nu există produse care se vând mai bine sau mai prost”, mai spune reprezentantul magazinului. Există oameni pentru care sexul sau jocurile sexuale sunt  încă subiecte tabu şi se ascund după pretexte pentru a-şi achiziţiona jucării sexuale. Cel mai uzat este celebrul „nu cumpăr pentru mine, cumpăr pentru un prieten”.

 

Discreţia prima cerinţă a bistriţenilor

 

Cei care intră aici sunt trataţi  de vânzător cu naturaleţe şi discrieţie. Sunt unii clienţi carora li se livrează marfa la domiciliu, fie că sunt clienţi fideli, fie că sunt persoane cu un anumit statut şi nu vor să se expună.  Sunt unii care îşi  iau de fiecare dată măsuri de precauţie şi îi reamintesc vânzătorului să fie discret. „Am clienţi care vin de ani buni la magazin şi după ce îşi achiziţionează anumite produse şi la final îmi dau o replică de genul « Nu mă cunoşti ! »”, adugă Viorel Florin. Oameni mai înaintaţi în vârstă, mai dezinvolţi Viorel Florin spune că, deşi este deschis de atâţia ani, sunt persoane care trec pragul pentru a face mişto şi care, după ce cer un anumit produs se artă indignate de recomandarea lui. „ Cei mai problematici sunt tinerii care se ţin de glume proaste. Pe de altă parte, oamenii mai în vârstă sunt mai cumpătaţi vin, cer, nu se ascund după deget şi nu sunt oameni de prost gust. Probabil că maturitatea este un atuu şi în ceea ce priveşte viaţa sexuală .” adaugă Florin.

 

Preţuri pentru fiecare fantezie Sex- Shopul bistriţean are preţuri pentru buzunarele oricui. Există produse de la 50 de bani până la 250 lei și peste .  Astfel cei interesaţi de jocurile sexuale  pot să îşi cumpere prezervative cu preţuri între 0.5 şi 3 lei, vibratoare între  14 şi 250 lei, lubrefiante şi  uleiuri de masaj cu preţuri între 1 şi 150 lei.

 

Bistriţa, printre primele oraşe din ţară care are sex shop Magazinul s-a deschis prima dată în anul 1997 şi era situat în zona Coroana de Aur, mai apoi a fost mutat vizavi de Primărie, iar de mulți ani ani, déjà, se găseşte pe o straduţă lăturalnică din Piaţa Centrală. Sex shopul-ul bistriţean a fost deschis înainte ca în alte oraşe mari din ţară să există un magazin de acest gen.