EXCLUSIV ! Un elev de clasa a VI-a a ajuns la spital după ce a căzut de pe un zid de sprijin al curții școlii din Runcu Salvei

898

Necazul s-a întâmplat în această dimineață, în jurul orei 9.30, atunci când elevul de clasa a VI-a, jucându-se alături de alți colegi în curtea Școlii Gimnaziale ”Ioan S. Pavelea”, a căzut de la o înălțime de aproximativ doi metri de pe un zid de piatră ce susține terenul aflat în pantă. Accidentarea copilului s-a dovedit a fi una gravă din moment el a ajuns la spitalul din Năsăud, transportat de către un profesor, examenele ecografice și radilologice arătând o fractură costală, mai precis la coasta 7. În aceste momente, la unitatea medicală năsăudeană sunt așteptați părinții copilului pentru ca aceștia să-și dea acordul pentru internarea băiatului în Secția de Pediatrie. O anchetă urmează a fi deschisă de factorii responsabili.

Din nefericire, incidentele în școlile din zona Năsăudului nu sunt atât de rare pe cât și-ar dori cadrele didactice, de cele mai multe ori agitația copiilor și nerespectarea regulilor ducând la astfel de situații. Astfel, doar în urmă cu o lună un incident extrem de grav s-a petrecut la o școală din Năsăud, acolo unde un elev de clasa a V-a a decedat câteva zile mai târziu după ce a căzut în gol de pe balustrada casei scării, de la etajul al doilea al clădirii.