Fetele de la Gloria 2018 Bistrița au ajuns în Coreea de Sud

253

Aici, Gloria 2018  va participa începând de marți la 2019 Busan International Friendly Women Club Handball Tournament. Stagiu de pregătire se desfățoară  în compania echipelor din Busan – Coreea de Sud, Ringkobing Handbold din Danemarca și Zvezda Zvenigorod – Rusia dar și a naționalelor Australiei și Angolei.

Ziua de astăzi este rezervată odihnei, urmând ca luni să aibă loc  și primul antrenament în sala care va găzdui ”2019 Busan International Friendly Women Club Handball Tournament”. Primul nostru meci aici e programat marți în compania naționalei Angolei.

”Am luat cu noi toată emoția pe care ne-ați transmis-o joi la evenimentul de prezentare, la care adăugăm motivația și dorința noastră de a deveni o echipă puternică și determinată, cu un cuvânt important de spus în viitorul sezon competițional”, spune Horațiu Pașca, antrenorul bistrițencelor.

Busan este a doua metropolă a Coreei de Sud dupǎ Seul, având o populație de 3,6 milioane de locuitori. Este totodată cel mai mare oraș port al Coreei de Sud și al cincilea cel mai aglomerat port după tonajul de marfă din lume. Orașul este situat în partea sudica a peninsulei Coreea, fiind divizat în 15 districte administrative și un singur ținut.