Florile-s dalbe, pe Ilve și pe Someș în sus ! Ștefan Hrușcă va colinda la Măgura Ilvei, Ilva Mică, Maieru și Rodna, pe 12 și 13 decembrie

676

Săptămâna viitoare, cel mai cunoscut colindător, care a dus colindul chiar și dincolo de granițele carpato-danubiano-pontice va poposi pentru două zile în Țara Năsăudului, pentru a oferi regaluri ale colindului românesc așa cum numai el știe să o facă. Astfel, pe 12 decembrie, Ștefan Hrușcă va deschide seria spectacolelor în comuna Măgura Ilvei, mai precis în biserica ortodoxă, de la ora 17.00. Apoi, de la ora 20.00, acest titan al folk-ului românesc va ajunge la Ilva Mică, unde de la ora 20.00 va susține un concert la biserica ortodoxă nr.1, din vecinătatea primăriei.

A doua zi, pe 13 decembrie cele mai frumoase acorduri pe care le va așterne pe chitara lui și mai ales cu vocea lui inegalabilă vor răsuna în sala de evenimente din Maieru, cu începere de la ora 17.00. În fine, tot în aceeași seară, spectacolul marca Ștefan Hrușcă se va produce și în Căminul Cultural din comuna Rodna, de la ora 20.00.

Notabil este faptul că toate spectacolele menționate sunt cu intrare gratuită, prin grija administrațiilor locale !