Florin Moldovan îi răspunde lui Bogdan Ivan: Sunt curios ce înseamnă pentru tine “ipocrizia😎

783

Scuză-mă că am folosit exprimarea și topica ta. Am schimbat doar puțin ca să nu plagiez în totalitate textul tău excepțional în care, paradoxal, un social-democrat vorbește despre ipocrizie

“După ce trâmbițează zi de zi pentru refuzul implicării politicului în justiție, lucru cu care sunt perfect de acord, tinerii social-democrați se “laudă” deja cu blocarea numirii Codruței Koveși ca Procuror-Șef European! Și nu doar atât, ci și-o asumă politic, prin vocea lui Tudorel Toader și a unor eurodeputați încă dinainte de a fi numită. Mai are rost ca noi toți ceilalți, alții decât membrii social-democrați, să așteptăm o victorie a competenței împotriva analfabetismului funcțional din sistemul instaurat de PSD?

E păcat că din elanul unor politicieni mici, (nu doar din Miceștii de Câmpie, ci și din Poiana Ștampei), asupra imaginii a mii de profesioniști din sistemul judiciar se aruncă un stigmat politic de stânga, deși Țuțea spunea că nici cruce nu poți să-ți faci cu stânga.

Sunt curios Bogdan Ivan Gruia, ce înseamnă pentru tine “ipocrizia😎”. Sper ca ai fost doar neinspirat și nu te-ai referit la visul de a folosi justiția așa cum vor infractorii politici dovediți.

Ar fi elegant din partea ta să îți ceri măcar scuze profesioniștilor din sistemul judiciar care fac grevă din cauza ordonanțelor dictatoriale ce spun explicit că justiția e “la mâna” ta, a PSD și ALDE. “.

Și acum te rog să mă scuzi dar sunt ocupat cu Mărțișorul. Uite și pentru tine o fotografie frumoasă.