(FOTO) Cupa Prieteniei la fotbal, în satul Valea Mare, o competiție de succes organizată de administrația comunei Șanț

1329

La inițiativa primarului Ioan Szabo, în organizarea Primăriei și Consiliului Șanț, vineri, în satul Valea Mare a avut loc cea de-a treia ediție a Cupei Prieteniei la fotbal, eveniment sportiv ocazionat de inaugurarea noului aspect al terenului de sport cu gazon sintetic după recentele lucrări de modernizare.

La turneul în care bună dispoziția a fost la ea acasă au participat 6 formații, împărțite în două grupe, în grupa A fiind trase la sorți Poliția Valea Someșului, Poliția Sângeorz-Băi și Poliția Bistrița, în timp ce din grupa B au făcut parte: Primăria Șanț, Poliția Valea Ilvelor și reprezentanții firmei MIS Grup.

Meciurile au fost spectaculoase într-un cadru natural impresionant, terenul fiind străjuit de pădurile montane de brazi și molizi. Partida de deschidere a opus Poliția Văii Someșului cu Poliția din Sângeorz-Băi, meciul încheindu-se la egalitate, 2-2. Au urmat, rând pe rând: Primăria Șanț – Poliția Valea Ilvelor 11-3, Poliția Sângeorz-Băi – Poliția Bistrița 1-0, Primăria Șanț – MIS Grup 1-5, Poliția Valea Someșului – Poliția Bistrița 4-3, MIS Grup – Poliția Valea Ilvelor 3-1. Astfel, prima clasată din fiecare grupă a acces în finală, respectiv Poliția Valea Someșului vs. MIS Grup, polițiștii someșeni impunându-se cu 2-1.

Am reabilitat capital terenurile de sport cu gazon sintetic din satele Șanț și Valea Mare, iar la finalizarea acestor lucrări am organizat această competiție anuală ce are deja o frumoasă continuitate, care a reunit 6 formații din zona noastră dar și din Bistrița. A fost un turneu în care ne-am simțit bine și ne-am bucurat de calitatea acestor lucrări pe care le-am făcut spre modernizarea acestor două obiective de care se bucură mai ales tinerii din localitatea noastră. Au fost bucurii pe care le-am putut împărtăși la această întâlnire atât ca și adversari cât și ca și prieteni. Astfel, Cupa Prieteniei a fost cadrul perfect pentru că am avut ocazia să ne întâlnim din nou pentru a face sport, să socializăm și să demonstrăm ca suntem un colectiv unit”, ne-a declarat primarul Ioan Szabo.

La final a urmat și mult așteptata repriză a treia organizată în căminul cultural din imediata vecinătate, unde la o gustoasă tocăniță de purcel și un pahar de vin, bere sau țuică s-au schimbat impresii, s-au legat prietenii, și s-a discutat despre viitoarele întâlniri fotbalistice ce vor avea loc.