(FOTO) Gligor Oancea a preluat președinția Rotary Club Năsăud, cu optimism și încredere

1452

Clubul Rotary Năsăud a organizat, în această seară, festivitatea anuală de schimbare a președinților. În cadrul festivității Lucian Bichigean a predat atribuțiille de președinte lui Gligor Oancea, care va conduce clubul rotarian timp de un an.

Evenimentul a început intonarea imnurilor de stat ale României și Republicii Moldova, acorduri prelungite cu imnul Rotary Internațional, după care fostul președinte profesorul și artistul plastic Lucian Bichigean a trecut în revistă activitățile desfășurate în timpul mandatului său. Apoi, acesta l-a invitat în fața tuturor pe omul de afaceri Gligor Oancea care a primit mandatul de președinte Rotary Club Năsăud.

Noul președinte le-a mulțumit membrilor Rotary pentru încrederea acordată, declarându-se optimist și încrezător pentru noul început în cadrul clubului. ”Țin să subliniez faptul că voi face tot ce pot pentru a putea să implementăm, împreună cu dumneavoastră, dragi coleg, cât mai multe proiecte și să fim deschiși la nevoile celor din jurul nostru (că sunt destule slavă Domnului !), și să putem sprijini în cât mai multe domenii de activitate. În fapt este în menirea, tradiţia şi modul de lucru al cluburilor rotariene ajutorarea unor comunităţi locale, a unor grupuri de oameni, a familiilor sau a persoanelor care la un moment dat au nevoie de un anume sprijin”, a subliniat în discursul său noul președinte executiv al Rotary Club Năsăud.

La finalul festivității, colegii invitați de la Rotary Club Bistrița Nosa au acordat Rotary Club Năsăud un certicat de apreciere pentru recunoașterea și aprecierea contribuției în realizarea proiectelor comune, folosindu-se totodată de prilej de a invita pe rotarieni la predarea de ștafetă a președinției Bistrița Nosa, pentru data de 11 iulie.