(FOTO) Minerul Rodna – CSM Olimpia Satu Mare 1-1, în returul barajului de promovare în Liga a III-a

760

În această seară, pe stadionul ”Gabana”, Minerul Rodna a primit vizita celor de la Olimpia Satu Mare, în partida retur din barajul de promovare în Liga a III-a, după ce sâmbăta trecută sătmărenii s-au impus cu un categoric 5-0.

Prima repriză a fost dominată de rodneni, sătmărenii neforțând deloc la adăpostul scorului din tur. Rodenii și-au arătat intențiile ofensive încă din primele minute și, după ratarea lui Lazăr Boldiș din min. 13, au reușit să deschidă scorul în minutul 23, atunci când fundașul Pantelimon Avram a reluat precis, cu latul, în urma unei centrări venite dintr-o lovitură liberă. Spre finalul primului mitan putea fi 2-0, însă ”Boby” Prodan n-a nimerit cadrul porții dintr-o poziție excelentă.

Repriza a doua a fost dominată de oaspeți, jucătorii antrenați de Zoltan Ritli reușind să egaleze prin căpitanul Gabriel Cădar, direct din lovitură liberă de la circa 25 de metri, sătmărenii ratând alte trei bune oportunități de schimba scorul. De cealaltă parte, Rodna a încercat să obțină o victorie de palmares, însă doar Lazăr Boldiș a mai avut o ocazie în acest sens. Per ansamblu, un 1-1echitabil după un joc nespectaculos.

Minerul a jucat în formula: Vasile Avram – Hoza, Popârțac, Avram Pantelimon, Prodan – Călin Capră, Valeriu Munteanu, Viliczki, Coșneac – Alex Boldiș (min. 5 – Antonel Capră), Lazăr Boldiș.

Astfel, cu scorul general de 6-2, CSM Satu Mare promovează în cel de-al treilea eșalon fotbalistic al țării. Felicitări și succes, la fel cum merită felicitați și cei de la Minerul Rodna pentru faptul că au reușit să redevină campioni ai județului Bistrița-Năsăud după o pauză de 14 ani !