(FOTO) Paraclisul Maicii Domnului oficiat de Mitropolitul Andrei la biserica ”Sfântul Ilie” din Năsăud

790

În această seară, credincioșii prezenți la biserica năsăudean ”Sfântul Ilie” au avut bucuria de a-l avea la slujba Paraclisului Maicii Domnului, pe Înaltpreasfințitul Arhiepiscop și Mitropolit Andrei. Slujba a inceput la ora 19.00 , alături de ÎPS Andrei slujind arhimandritul Dumitru Cobzaru – exarhul Mănăstirilor din Arhiepiscopia Clujului, părintele protopop al Năsăudului Ioan Dâmbu, și preoții Iuliu Mureșan, Ovidiu Sermeșan, Ștefan Burdeț, George Celsie, Lucian Greab, Ovidiu Halas și Iulius Maxim Morariu.

În cadrul cuvântului de învățătură ÎPS Mitropolit Andrei le-a vorbit credincioșilor, prezenți în număr mare, printre aceștia numărându-se și primarul Mircea Romocea, despre semnificația plânsului Maicii Domnului și a îndemnat oamenii să fie mai buni.

La finalul slujbei părintele paroh Iuliu Mureșan a mulțumit Înaltpreasfințitului părinte Andrei, pentru prezența în parohie. La ieșirea din biserică, Înaltpreasfințitul Arhiepiscop și Mitropolit Andrei a binecuvântat și a miruit toți credincioșii prezenți la slujbă.