(Galerie FOTO) Off-road și plăcere în comuna Târlișua

1734

Astăzi, comuna Târlișua a fost gazda celei de-a doua ediţii a competiţiei de off-road ”Țibleș 4X4, Off-Road Târlișua”, dedicată iubitorilor de sporturi extreme pe patru și două roţi. Concursul s-a desfăşurat pe un traseu special amenajat, într-un cadru pitoresc, primarul Vlăduț Purja, alături de Asociația ”Ținutul Haiducilor”, implicându-se la fel ca anul trecut, în scopul promovării zonei turistice şi a facilităţilor de aventură pe care le oferă comuna Târlișua.

Competiţia s-a adresat atât echipajelor de la clasele Extrem, Open, Moto și Quad ATV, adunând la start zeci de participanți și sute de spectatori, oameni care au petrecut o zi de neuitat la Târlișua.

Cea de-a doua ediție a acestui frumos și antrenant concurs s-a încheiat cu speranța că aceste clipe petrecute împreună, provocările, adrenalina și întâlnirea cu pasionații de off-road au stârnit un sentiment care va determina participarea și la următorul eveniment pe care îl vom organiza. Felicit toți participanții pentru rezultate și mulțumesc echipei de organizare pentru efortul depus”, ne-a declarat primarul Vlăduț Purja.

Pe de altă parte, mâine, tot prin grija primarului Vlăduț Purja, comuna Târlișua va fi gazda unui inedit concurs cabalin, cu probe de frumusețe prezentare, tracțiune simplu și tracțiune dublu. Dar despre acest eveniment voi reveni cu un reportaj distinct.