(GALERIE FOTO) “Zâmbește-mi, am atâtea să îți spun”, proiect educativ derulat la Grădinița cu Program Prelungit nr.1 Năsăud

713

Grădinița cu Program Prelungit nr.1 Năsăud a derulat și în acest an școlar un proiect educațional intitulat ”Zâmbește-mi, am atâtea să-ți spun!”. Activitatea s-a derulat prin participarea părinților, copiilor preșcolari și educatoarelor în cadrul unor ateliere, cu tematică diferită.

Participarea a fost numeroasă: nu mai puțin de 21 de echipe din 9 unități școlare, cu un total de 413 de preșcolari. Proiectul s-a finalizat în după-amiaza zilei de ieri cu un spectaculos concert de colinde la care au participat 300 de copii și care a fost găzduit de Casa de Cultură ”Liviu Rebreanu”.

La concurs au participat brăduleți din materiale reciclabile, aceștia fiind realizați de copii și părinți. Unitățile școlare participante la acest proiect au fost: Grădinița cu Program Normal Leșu, Grădinița cu Program Normal Nr. 1 Sîngeorz-Băi, Școala Gimnazială Romuli, Grădinița cu Program Normal Spermezeu, Grădinița cu Program Normal Dobricel, Grădinița cu Program Prelungit Căsuța cu Povești Bistrița, Grădinița cu Program Prelungit Albă ca zăpada Beclean, Grădinița cu Program Normal Nepos și 8 grupe de la Grădinița cu Program Prelungit Nr.1 Năsăud.
Pe această cale, ținem să aducem multe mulțumiri pentru sprijinul acordat în pregătirea pachetelor oferite drept răsplată pentru copii, sponsorilor: SC Axa, Biroul Notarial Ani Ioana Maria, Casa Valter, Dl. Dorel Oltean”, a ținut să sublinieze Adela Șofroni – directoarea grădiniței cu program prelungit din Năsăud.