Gloria 2018 a învins SCM Râmnicu Vâlcea cu 31-28 ( 17-16 ). Fetele lui Pașca termină campionatul pe podium și se pregătesc de Cupele Europene

291

Victorie imposibilă în această seară pe terenul Sălii Polivalente, acolo unde, fetele lui Pașca, au dovedit că talentul, munca, transpirația și voința antrenorului fac adevărate minuni, căci ce altceva este acest loc 3 în liga națională de handbal? Mai mult, bronzul național, asigură Bistriței o intrare pe ușa care face legătura cu handbalul de nivel European. Așadar, avem de-a face cu o dublă performanță istorică pentru handbalul din județul Bistrița-Năsăud.

Gloria 2018 BN a învins SCM Râmnicu Vâlcea cu 31-28 ( 17-16 )

     

Au marcat: Valentina Ardean Elisei (8), Almudena Rodriguez (7), Laura Pristăvița (6), Nicoleta Dincă (5), Szilvia Szabo (2), Daniela Rațiu (3)

În poartă, Ana Maria Măzăreanu 12/40 intervenții reușite (30 %)

Incheiem sezonul pe locul III in Liga Florilor, o performanta istorică pentru clubul nostru.

Așa cum era de așteptat, președintele CJ BN, Radu Moldovan, nu a lipsit de la această ultimă partidă a campionatului național, iar la finele partidei, vizibil bucuros de fetele lui Pașca, a spus următoarele: ” Pentru prima dată în istoria județului nostru o echipă de handbal ajunge în Prima Ligă pe podium! După o victorie de zile mari împotriva campioanei en-titre, SCM Râmnicu Vâlcea, #CSGloria2018 adjudecă bronzul Ligii Florilor! Publicul a fost minunat, atmosfera incendiară, jocul fetelor de nota 10 și gustul victoriei neprețuit!

Fetelor, ne-ați făcut cel mai frumos cadou posibil! Urmează meciurile echipei noastre în Liga Campionilor EHF! Felicitări tuturor celor care au contribuit la această filă de istorie a sportului bistrițean: antrenorilor și întregii echipe, partenerilor, publicului și galeriei!”.