Gloria Bistrița – Avântul Reghin 1-1 (1-0): În loc de victorie la scor… egalitate

394

 Sâmbătă după amiază, cei aproximativ 300 de spectatori veniți la stadionul Jean Pădureanu, au asistat la o partidă cu două reprize diametral opuse. În prima repriză Gloria a jucat un fotbal de calitate creându-și nenumărate ocazii la poarta norocosului Claudiu Bucin. Rând pe rând Chirlejan, Nalati, Stoianof, Suciu și Curtuiuș s-au regăsit în situații clare de gol. Abia în minutul 31 Gloria reușește să înscrie. Nalați execută o lovitură liberă iar Marius Curtuiuș deviază cu capul în plasă.

În repriza secundă, deși Gloria a mai avut câteva oportunități de a înscrie, jocul se echilibrează și în minutul 59 oaspeții reușesc egalarea prin Vlad Bujor care a reluat în poartă o minge respinsă de Albuț, după un șut de la distanță. Odată cu trecerea timpului, jucătorii Avântului pun stăpânire pe joc, având câteva ocazii bune de a prelua conducerea, în timp ce acțiunile Gloriei devin tot mai rare.

Meciul se încheie la egalitate, spectatorii plecând acasă cu sentimentul și regretul că se putea obține un rezultat mai bun.

 TEXT ȘI FOTO: GABI PÂSLARU 

 

 

Caseta tehnică 

Goluri marcate de Marius Curtuiuș în min. 31, respectiv Vlad Bujor min. 59

 Gloria: Albuț – Milandru, Lorincz, Hasnăș, Meșter – Chirlejan, Nalați, Băldean, Suciu (Dobrea), – Curtuiuș (Cazan), Stoianof.

 Au arbitrat:  Ciorbea Robert – Șchiopet Claudiu, Tunsoiu Marian,  (jud Brașov)