Grupare specializată în furturi din locuințe, în vizorul polițiștilor din Bistrița-Năsăud (VIDEO)

44

Un număr de patru mandate de percheziție domiciliară au fost puse în aplicare de polițiștii din Bistrița-Năsăud, care urmăresc destructurare unei grupări specializate în comiterea de furturi din locuință.

În această dimineață, polițiștii bistrițeni specializați în investigații criminale au descins la locuințele a 4 persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din locuință, pe raza județului Bistrița-Năsăud. Toate perchezițiile sunt desfășurate într-o localitate din județul Iași. Acțiunile se desfășoară în cadrul unui dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, iar persoanele vizate sunt bănuite că, în perioada ianuarie-august 2020, ar fi sustras bani din locuințele a cinci persoane din județul Bistrița-Năsăud. Prejudiciul cauzat este de peste 85.000 de lei”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Grupare specializată în furturi din locuințe, în vizorul polițiștilor din Bistrița-Năsăud, care efectuează mai multe percheziții la domiciliile unor persoane suspecte.

Publicată de Mesagerul de Bistrița-Năsăud pe Vineri, 11 septembrie 2020

La percheziții participă polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

VIDEO: IPJ Bistrița-Năsăud