În comuna Coșbuc, primarul Ioan Pavelea a recepționat primul din cele 3 poduri noi construite peste Sălăuța. Urmează inaugurarea modernizării dispensarului și cea a lucrărilor de canalizare

1980

 

În cursul zilei de astăzi, administrația condusă de primarul Ioan Pavelea a avut satisfacția recepționării primului din seria de 3 poduri noi peste Sălăuța, obiective care vor înlesni locuitorilor accesul la gospodării sau terenurile agricole. Începute la sfârșitul lunii octombrie 2018, lucrările au fost executate de către specialiștii de la firma ”Frasinul” din Anieș. Faptul că edilul din Coșbuc face treabă bună este întărit de alte două proiecte importante ce vor fi puse în practică în perioada imediat următoare. Este vorba de recepția lucrărilor de modernizare a dispensarului uman, programată peste o săptămână, și recepția lucrărilor de reabilitare și extindere a rețelelor de canalizare, de peste aproximativ o lună de zile. Toate aceste investiții au fost finanțate din fondurile guvernamentale ale Programului Național de Dezvoltare Locală – etapa a doua. Și asta nu e tot, întrucât centrul civic al satului bardului de la Hordou este în plin proces de modernizare, cu trotuare și șanțuri pluviale noi, lucrări ce vor rezolva, în premieră, problema podețelor betonate, dorința primarului Ioan Pavelea fiind aceea de construi trotuare noi de la un capăt la celălalt al Coșbucului.

Încă de la începutul mandatului am spus că frumosul Coșbuc merită mai mult și mă bucur că faptele vorbesc înaintea cuvintelor. Satisfacția este pe măsura aspirațiilor, dovedind că dacă există implicare și dăruire venim în întâmpinarea doleanțelor cetățenilor”, ne-a declarat primarul Ioan Pavelea, astăzi, la recepționarea podului de peste Sălăuța.