Încă un transfer reușit pentru GLORIA 2018

816

Gloria 2018 a transferat-o pe Diana Șamanț, o sportivă valoroasă – componentă a lotului național de tineret a României. Pivotul s-a alăturat deja lotului bistrițean, alături de care își dorește rezultate cât mai bune.

➡️ Diana AnaMaria Şamanț: ”După un an în care am avut șansa să joc în două competiții majore la nivel european a venit și marea provocare pentru mine: posibilitatea de a juca la Bistrița.
Gloria 2018 este o echipă cu obiective importante, care joacă în cupe europene.
Sper să pot contribui la performanțele pe care echipa le va realiza în acest an! Abia aștept întâlnirea cu publicul bistrițean!”

Diana Șamanț a început handbalul în anul 2010 la LPS Banatul Timișoara cu prof. Adriana Bota. În 2017 s-a transferat la Clubul Sportiv Marta, unde s-a pregătit cu prof. Ioan și Ioana Marta. Anul acesta i-a adus selecția în echipa națională de beach handball a României cu care a participat la Campionatul European – prima participare a României la nivel de seniori. În scurt timp a primit și convocarea la echipa națională de handbal în sală, alături de care a participat la Campionatului European de handbal feminin U19 de la Gyor, Ungaria – competiție la care România s-a clasat pe locul V.