Înjunghiat de mai multe ori, un tânăr din Bichigiu a ajuns cu plămânii perforați la o clinică din Cluj-Napoca

465

Polițiștii bistrițeni au reținut un un maramureșean, acesta lovind cu un cuțit pe un tânăr de 18 ani din satul Bichiugiu, comuna Telciu. Potrivit inspectorului  principal Crina Sârb, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 despre faptul că în localitatea Bichigiu a avut loc o agresiune, în urma căruia, un tânăr de 18 ani a fost rănit, fiind transportat la spital: ” În urma primelor verificări, polițiștii au stabilit faptul că doi bărbați ar fi consumat băuturi alcoolice împreună, după care, în urma unor neînțelegeri avute, unul dintre aceștia, în vârstă de 42 de ani, din localitatea Budești, județul Maramureș, l-ar fi lovit cu un cuțit pe celălalt, în vârstă de 18 ani. În urma altercației, maramureșeanul a plecat de la fața locului, fiind depistat la scurt timp de către polițiștii Secției 6 Politie Rurală Năsăud, la liziera unei păduri din localitate”, a spus Sârb.

Agresorul a fost condus la sediul Poliției pentru audieri, iar la fața locului, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Tânărul din Bichigiu va fi transferat la Cluj-Napoca.

“La Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița a fost adus în această dimineață un tânăr de 18 ani, din localitatea Bichigiu, cu multiple plăgi la cap, gât și două plăgi toracice profunde, care i-au penetrat plămânii. Pacientul a beneficiat de investigații medicale de specialitate, a fost stabilizat și va fi transferat cu o ambulanță la Secția Clinică Chirurgie Toracică a Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” Cluj-Napoca”, a confirmat Camelia Strungari, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa-Năsăud.